predstaveni-pes-2009-konkretni-info-zadne
Novinka Představení PES 2009, konkrétní info žádné

Představení PES 2009, konkrétní info žádné

sleepless.

sleepless.

23. 6. 2008 12:48 6
Reklama

Poslední Pro Evolution Soccer nebyl zrovna nejpřesvědčivějším argumentem vůči rapidně se lepšící fazóně her v sérii FIFA. Vývojáři z Konami kritiku slyšeli a slíbili v dalším díle či spíše ročníku nápravu a velký skok v hratelnosti i audiovizuálním zpracování. Na základě těchto slibů jsme tak nějak v podvědomí předpokládali, že letos nový PES nevyjde a dočkáme se jej až v dalším roce a budeme opravdu šokování. Nicméně, nedojde k tomu.

Společnost Konami dnes představila PES 2009, který vyjde ještě letos na podzim na platformách PS3, PS2, PSP, Xbox 360 a PC. Konkrétních informací zatím po ruce mnoho nemáme, pokud za ně ovšem nepovažujete sliby ohledně navýšené realističnosti enginu, parádní nové grafiky, inovativního ovládání i online možností a dalších nových, inovativních a "celkově naprosto parádních eňo něňo prvků". Zkrátka, prozatím je PES 2009 obestřen pouze marketingovým slangem, kterému se samozřejmě nedá ani za mák věřit. Rozloučíme se tedy s tím, že na podzim vyjde nový PES a jakmile vám budeme moci nabídnout konkrétní informace, tak to uděláme. Do té doby omrkněte sadu screenshotů, které určitě "nejsou" pečlivě upravené a naaranžované.

Co se týče absence Wii a DS mezi podporovanými platformami, tak bychom prozatím nedělali žádné závěry. Stejně jako v případě PES 2008 je možné, že minimálně Wiičkový PES 2009 vyjde s několikaměsíčním zpožděním.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama