messi-tvari-pes-2009-potvrzeni-wii-verze
Novinka Messi tváří PES 2009, potvrzení Wii verze

Messi tváří PES 2009, potvrzení Wii verze

sleepless.

sleepless.

1. 8. 2008 15:28 6
Reklama

Messi tváří PES 2009, potvrzení Wii verze
i Zdroj: Hrej.cz
Dvě nové informace související s virtuálním fotbálkem PES 2009 si dnes pro všechny fandy přichystala společnost Konami. Ta první má co dočinění s reálnou fotbalovou tváří, která hru bude reprezentovat na veřejnosti, ta druhá je pak určena především uším majitelům konzole Wii. A jedeme popořadě.

Tváří PES 2009 pro Evropu bude argentinský fotbalista Lionel Messi, který už od nějakých 13 let hraje za katalánský klub FC Barcelona a patří ke stálým členům argentinské reprezentace. Ale to snad už nemusíme fotbalovým učencům, mezi něž v ČR odjakživa patří všichni včetně nemluvňat a babiček (hlavně, když je nějaký šampionát), připomínat. Messi se na základě smlouvy s Konami objeví nejenom na přebalech všech verzí hry, ale bude zapojen i do promo kampaně. Proč padla volba zrovinka na Messiho? Zaprvé byl asi volný, za druhé možná nebyl tak drahý, za třetí s tím souhlasil, za čtvrté je dobrý čutálista a za páté je populární a sympatický. Navíc je to prý opravdu hardcore fanda PES série, což je možná pravda, možná jen nutná PR hláška.

Přejděme však k druhé PES novince, radost udělá Wiičkařům. Konami potvrdila, že PES 2009 vyjde i na Wii, ovšem až na jaře příštího roku. To radost trošku kalí. Wii verze hry bude pokračovat v trendu aktuálního ročníku a opět nabídne naprosto odlišné zpracování kopané, které se nám velmi líbilo. Vylepšení se dočká AI spolu i protihráčů, což by mělo znamenat přirozenější pohyby hráčů na hřišti. Další změny postihnou systém střelby a bránění, které umožní lépe zatrhnout útočníkům tipec.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama