left-4-dead-pro-ps3-vcera-ano-dnes-ne
Novinka Left 4 Dead pro PS3 - včera ano, dnes ne

Left 4 Dead pro PS3 - včera ano, dnes ne

sleepless.

sleepless.

5. 8. 2008 13:43 7
Reklama

Nepředvídatelnost mechanismů, které ovládají tento svět a běžně jim říkáme přírodní živly (ne, člověk opravdu nic nezmůže), jakoby se odrážela v zákonitostech herního průmyslu. Jednou je hej, zítra je fuj. Jeden den se PS3 verze týmové akce Left 4 Dead tváří jako něco na 99% jistého, druhý den spadne šance, že se majitelé PS3 této hry dočkají, na nulu.

Na rozdíl od přírody, která je ve svých rozhodnutích definitivní, však herní průmysl funguje na principu záložních dat. Kterýkoli verbální projev vynesený činitelem aktivním v herním průmyslu je tedy možné vzít zpět bez jakékoli ujmy. A právě v to by měli majitelé PS3 doufat, protože Doug Lombardi z Valve pro IGN prohlásil, že žádná PS3 verze Left 4 Dead v současnosti v produkci není. Takto zní jediný oficiální ohlas na klokotající spekulace, který však může skrývat pravdu kdesi v záloze. Valve sice vyvíjí PC, Xbox 360 verze, ale ona spekulovaná PS3 verze by měla vznikat externě v jednom ze studií EA.

Možná ji zatím nechtějí obě strany – EA, Valve – oficiálně potvrdit protože s jejím vydáním počítají později a nechtějí si rozhodit plán marketingové kampaně. Možná, že opravdu žádná PS3 verze ve vývoji není. Kdokoli něco ví, ten to jen tak nepoví. Nicméně naději na PS3 Left 4 Dead zatím do koše neodhazujte. Co peklo jednou zchvátí, to už nikdy nenavrátí. A co jiného je spalovna komunálního odpadu než obrovské peklo. Proto zatím nebudeme z naší databáze mazat záznam o PS3 verzi hry. Mulder by nás určitě pochválil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama