termin-spusteni-a-cenik-warhammer-online
Novinka Termín spuštění a ceník Warhammer Online

Termín spuštění a ceník Warhammer Online

sleepless.

sleepless.

6. 8. 2008 12:25 1
Reklama

Vývojáři z Mythicu to věděli a s nimi celý širý svět, že musí Warhammer Online dostat na trh ještě dříve než Blizzardi vypustí Wrath of the Lich King. A nakonec se jim to podařilo či spíše podaří. Čerstvá tisková zpráva totiž potvrzuje nedávná vyjádření Paula Barnetta o tom, že je hra ve své základní podobě hotová a oznamuje, že ke spuštění Warhammer Online dojde letos 18. září.

Zájemci si hru mohou už nyní předobjednat za pár šupů a zajistit si tím kromě bonusových předmětů také účast v akci Live Game Head Start, v jejímž rámci začnou s hraním WO o pár dní dříve než ti co si půjdou pro hru do obchodů až v den launche. Ještě prý rovněž zbývá pro předobjednávku pár kousků sběratelské edice hry, ale to už je pouze pro opravdové fandy Warhammeru.

Společně s termínem launche byla představena i struktura plateb. Základní hra bude samozřejmě obsahovat tradiční měsíc hraní zadarmo. Jinak měsíc hraní bude stát 12.99 Euro, 3 měsíce 35.97 Euro a půl roku 65.94 Euro. Další informace o hře hledejte na homepage.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama