mensi-flagship-runic-games
Novinka Menší Flagship = Runic Games

Menší Flagship = Runic Games

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

11. 8. 2008 08:11
Reklama

Už problémy se hrou Hellgate: London mnohým napověděly, že se to s vývojáři z Flagship Studios nebude mít v následujících měsících nejlépe. Vývoj spolkl mnoho peněz, a jelikož se nevrátily v očekávaném množství zpět, studio muselo ukončit svoji činnost. Alespoň tedy tu fyzickou, na papíře, podle této novinky, stále ještě existovala. Po měsíci se zdá, že se konečně došlo k finálnímu výsledku a Flagship, i když pod jinou vlajkou pojede ve vývoji dál.

Nově vzniklý tým bude vystupovat pod značkou Runic Games a zaměří se opět na vývoj akčních MMORPG. Jádro týmu budou pochopitelně tvořit bývalí zaměstnanci Flagship Studios, ovšem už nyní mezi sebe shánějí vhodné „nováčky“. Určitě se to pojí s vývojem zatím neoznámené hry, jejíž zrušení by mohlo znamenat další finanční ztrátu, a to si v tuhle chvíli nikdo nemůže dovolit. Podle vyjádření na hlavních stránkách nově utvořené společnosti, se odhalení tajných projektů dočkáme už brzy, možná to tedy znamená, že jasněji budeme mít už na Games Convention.

Ať už to ale s oznamováním dopadne jakkoliv, přejeme vývojářům lepší budoucnost, alespoň v porovnání s tím, co si museli zažít ve Flagship Studios.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama