vanguard-se-dal-skrabe-z-diry-update-na-obzoru
Novinka Vanguard se dál škrábe z díry, update na obzoru

Vanguard se dál škrábe z díry, update na obzoru

sleepless.

sleepless.

9. 9. 2008 16:53 1
Reklama

Vanguard: Saga of Heroes ještě žije? Po fiasku s launchem hry bychom se nemohli divit, kdyby tomu tak nebylo. Ale hra celý průšvih přežila a s ní i pár věrných hráčů, kteří jsou za ni ochotni každý měsíc platit. A právě jim je určena informace o tom, že už na počátku příštího týdne dojde k launchi velkého updatu č.6, který by měl Vanguard opět o kus přiblížit ke statutu nezabugované, odladěné a hlavně zábavné hry, pardon MMO hry.

Update č.6 konkrétně přinese odstranění tisíce bugů, což není náš výraz, ale oficiální mluva. Mnohem zajímavější je však nová startovní oblast zvaná Isle of Dawn, která bude údajně plná obsahu pro hráče od začátku až do 10. úrovně. Ostrov je separován od pevniny – kontinentu Kojan, kde spolu neustále bojují lidé, hobgoblini a ulveři. To zas bude v álejích...

A poslední opravdu velkou novinkou je přepracování modelů postav, což představuje návrat rozšířené nabídky grimas, která byla původně k dispozici při launchi. Dále to je větší diverzifikace žen a můžu co se vzhledu týče a v neposlední řadě musíme zmínit nové možnosti customizace brnění. To všechno s cílem, aby si hráči mohli vytvořit co nejvíce unikátní postavu.

Tak teď pěkně zvažte, jestli třeba nenastal ten správný čas Vanguard znovu rozjet, nebo jestli nebude lepší ještě tak dva tři updaty počkat. Další informace o hře najdete na homepage.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama