update-odhaleni-data-vydani-lich-king
Novinka Update: Odhalení data vydání Lich King!

Update: Odhalení data vydání Lich King!

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

15. 9. 2008 14:11 1
Reklama

Update v 16:11:

Tak a máme tu oficiální potvrzení. Datum 13. listopadu platí pro USA, Evropu, Mexiko, Argentinu, Chile a Rusko. Ostatní, pro nás nepříliš podstatné regiony přijdou na řadu s několikadenním zpožděním.

Původní zpráva: 

A abychom měli kolečko silné trojice her od Blizzardu, nesmíme zapomenout na připravovaný datadisky Wrath of the Lich King pro World of Warcraft. Na stránkách Wowhead.com se objevil teaser obrázek se zveřejněným nápisem: „In Stores 11.13.08“. Neznamená to, že by si v Blizzardu vymysleli 13. měsíc (konec vtipu), ale že datadisk zřejmě vyjde 13. listopadu, což komunita vnímá jako fantastickou zprávu, neb je to stále ještě relativně na začátku 4. čtvrtletí, ve kterém se s Lich Kingem počítalo. Uvidíme, co na to sami vývojáři.

Druhou zprávou je fakt, že byl na veřejných testovacích serverech nainstalován update 3.0.2, který by měl připravit hru na příchod zmiňovaného datadisku. Patch obsahuje nový strom schopností každé třídy postav, nové Areny a přidává přístav do Stormwind City. K dispozici bude také možnost vyzkoušet profesi Inscription a zajít si ke kadeřníkovi, který změní účes vaší postavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama