novy-obsah-a-globalni-co-op-pro-mercenaries-2
Novinka Nový obsah a globální co-op pro Mercenaries 2

Nový obsah a globální co-op pro Mercenaries 2

sleepless.

sleepless.

1. 10. 2008 12:05 1
Reklama

Teprve zhruba měsíc uplynul od vydání Mercenaries 2 a už se rojí informace o plánech ohledně nového obsahu. Koho arkádová hratelnost a řady bugů ve hře nedoradily o toho, aby projel každou misi až do konce, kdy už ke hraní nic nezbylo, ten jistě rád sáhne po Total Payback updatu, který bude pravděpodobně k dispozici zdarma od 13. října pro X360 verzi a 20. října pro PS3 verzi Mercenaries 2. O PC verzi nepadla zmínka, ale určitě z kruhu vyvolených vyloučena nebude.

Total Payback update přinese 6 nových hratelných postav (Blanco, Fiona, Ewan, Eva a další), odemkne cheaty (nesmrtelnost, nekonečno nábojů, zpřístupnění všech zbraní i vozidel) a hlavně zprovozní globální podporu v co-op módu. Znamená to, že si pak budete moci zahrát s človíčkem na druhé straně planety, což v současnosti nelze.

Vývojáři z Pandemicu se samozřejmě s vydáním Total Payback updatu nezastaví, už nyní plánují na listopad vydání regulérního stahovatelného obsahu, který už zřejmě zadarmo nebude a ideálně nabídne nové mise, nové zbraně, zkrátka něco opravdu užitečného, což se o cheatech a několika nových postavách říci s čistým svědomým nedá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama