novinky-a-zmeny-v-ps3-verzi-alone-in-the-dark
Novinka Novinky a změny v PS3 verzi Alone in the Dark

Novinky a změny v PS3 verzi Alone in the Dark

sleepless.

sleepless.

13. 10. 2008 10:13 2
Reklama

Nejenom BioShock, ale i hororovka Alone in the Dark by měla ve své PS3 verzi těžit z toho, že vychází se značným zpožděním oproti PC a X360 verzím. A neznamená to pouze změnu názvu na Alone in the Dark: Inferno, ale opravdu širokou škálu úprav, kompletních změn, vylepšení a nových prvků. Samozřejmě berte níže uvedené informace s rezervou, minimálně do té doby, než se jejich relevance potvrdí v praxi.

PS3 verze AitD svěří kontrolu kamery v 360 stupních kompletně do rukou hráče, aby si ji mohl nastavit podle situace a nemusel trpět tím, že na něj útočí něco neviditelného. Upraveno bude i ovládání samotného hrdiny, který by měl na příkazy reagovat hbitěji a plynuleji, navíc by se měl pohybovat rychleji, což by mohlo zvýšit poměrně unavené tempo hry. Velký úklid proběhne v inventáři. Když do něj hráč nahlédne, hra se pauzne, což je opravdu výrazná změna. Dále budou předměty uspořádány více logicky a upraveno bude listování obsahem, aby se hráč k požadovanému předmětu dostal rychleji, což platí zejména o případech, kdy je třeba předměty kombinovat.

Zmíněné novinky si majitelé PS3 budou moci vyzkoušet v demoverzi, která se má na PSN objevit počátkem listopadu, zatímco hra samotná pak vyjde v průběhu měsíce. A moc by nás zajímalo, jestli všechny zmíněné úpravy a novinky hodlá Atari zpřístupnit prostřednictvím patche i majitelům PC a X360 verzí. Rozhodně by to bylo fair. Jo, taky je k dispozici nové video z PS3 verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama