valve-hraci-vi-o-hrach-vic-nez-vydavatele
Novinka Valve: Hráči ví o hrách víc než vydavatelé!

Valve: Hráči ví o hrách víc než vydavatelé!

sleepless.

sleepless.

17. 10. 2008 09:51 4
Reklama

Autorem v titulku uvedeného zvolání sice v pravém smyslu slova Valve není, videoherní firmy ještě do podoby žijících organismů zmutovat nestačily, ale technicky vzato je to řečeno správně. Pochází totiž z úst Gabea Newella, který je ztělesněním stále rostoucího a na všechny strany se rozpínajícího (v tomhle směru se Newell chová příkladně) Valve. A právě tohle je třeba si uvědomit při konzumaci jeho názoru na videoherní inteligenci hráčů a vydavatelů, který se objevil v posledním čísle magazínu Game Informer. Gabe Newell v něm říká:

„Obecně vzato jsou hráči neuvěřitelně bystří. Zdá se, že průměrný hráč ví o tom, jak má vypadat fakt dobrá hra mnohem více, než průměrný zaměstnanec vydavatelské společnosti“.

Pokud si říkáte, že tohle přeci není nic objevného, protože je jasné, že hráči musí všechno o hrách vědět ze všeho nejlépe, tak trošku kroťte svoji aroganci a až se na tohle téma budete s někým bavit, podepřete tento svůj názor tím, co řekl Newell. Přeci jenom pak bude vaše argumentace silnější a působivější, když bude na dálku schválena člověkem, jehož firma dělá nejenom opravdu kvalitní hry, ale navíc provozuje nejlepší systém digitální distribuce. A že se Valve tak dlouho patlá s Episode 3? To snad pro jednou můžete přejít s taktním mlčením.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama