predstaveni-mmo-star-wars-the-old-republic
Novinka Představení MMO Star Wars: The Old Republic

Představení MMO Star Wars: The Old Republic

sleepless.

sleepless.

21. 10. 2008 22:18 16
Reklama

Co byste čekali, že bude představeno na tiskové konferenci, kam LucasArts, BioWare a EA sezvali určitě více než 300 zástupců tiskových, onlineových a bůhví ještě jakých médií? Samozřejmě to je MMO Star Wars: The Old Republic, jak bylo anoncováno už před pár týdny. Obrázky ze hry, ty doposud vydané, najdete pod textem a v galerii. Teď už je čas na trošku PR infa, které je jako vždy tak šikovně ošetřeno, aby neprozradilo spíš nic než moc, ale přesto vzbudilo zájem.

Pokud nejste slepí, z názvu hry samotné jste už odvodili fakt, že zavede hráče do doby Staré Republiky, 3500 let předtím než se odehrávají díly staré i nové SW trilogie a zhruba 300 let po událostech Knights of the Old Republic. K dispozici budou hratelné role dobrých a správnou stranou síly posvěcených rytířů Jedi i antagonistů z řádu Sith. Tím nabídka nekončí, další klasické i méně klasické role, rasy, povolání a třídy budou rovněž k dispozici, aby nabídka nebyla příliš chudá, představeny však zatím nebyly.

Tiskovka zmiňuje dynamický soubojový systém a u MMO hry očekávanou spolupráci hráčů při plnění úkolů i rubání nepřátel po hlavě. Ani slovo o tom, jestli bude ve hře PvP, jak bude řešen systém plateb, jestli budou souboje zase jenom klikací nebo opravdu akční, která města  a lokace lze ve hře očekávat, prostě nic z toho tiskovka neobsahuje.

Podle živých záznamů z tiskové konference se hra nachází ve stádiu pre-alpha, takže práce na hře je jako na desítkách kostelů a zřejmě se jí fandové nedočkají ani příští rok. Určitě by však podle vedoucích představitelů vývoje hry měla běžet na běžných PC, což potvrzují dojmy z prvních in-game záběrů, na nichž se hra jeví tak nějak komiksově. Do žádných spekulací se tu však pouštět nebudeme. Informací z preview a rozhovorů bude na webu (od přímých účastníků představení hry) už ráno taková kupa, že se v tom zájemci mohou klidně utopit.

V mezičase doporučujeme návštěvu homepage, kde už nyní je řada informací o politické situaci v době, kam je hra zasazena, ale i hutný FAQ se spoustami zbytečných i užitečných odpovědí. Pěkně se v tom můžete porochnit a před spaním utišit své informační choutky.

A co bude se Star Wars Galaxie až SW: TOR odstartuje? O tom zatím LucasArts nemluví, ale stejně už to je každému jedno. Těch pár hráčů, kteří stejně jen nadávají na to, jaká to je strašná hra, v klidu Galaxies opustí s vidinou TOR a za prvním SW MMO se zavřou vody.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama