pc-verze-resident-evil-5-je-nevyhnutelna
Novinka PC verze Resident Evil 5 je nevyhnutelná

PC verze Resident Evil 5 je nevyhnutelná

sleepless.

sleepless.

5. 11. 2008 11:30
Reklama

Britský web MCV včera přinesl informace o termínech vydání chystaných her společnosti Capcom, mezi nimiž vůbec poprvé figurovala informace o PC verzi Resident Evil 5 a na oplátku chybělo info o spekulované Wii verzi. Prý by měla PC verze vyjít 13. března stejně jako verze pro PS3 a Xbox 360. A v seznamu na MCV byly datovány i další hry: Street Fighter IV na 20. února, Bionic Commando na 13. února, Dead Rising pro Wii na 27. února a tak dále.

Jenže!

Dnes ráno byly výše uvedené a nutno říci, že pro majitele PC rozhodně zajímavé, informace Capcomem dementovány na Eurogameru. Nejedná se prý o potvrzené oficiální termíny vydání, ale jen nástřely určené pro obchodníky. Společně s tím Capcom odmítl, že by PC verze Resi 5 měla vyjít společně s PS3 a X360 verzemi a znovu připomněl, že PC verze hry nebyla vůbec oznámena. Jak sami vidíte už je to zjevně pouhá formalita.

Pokud jsou tedy údaje z MCV pouhým vodítkem pro obchodníky, jak se Capcom staví k termínům vydání svých her oficiálně? Pro Street Fighter IV (krom PC verze) a Bionic Commando prý pořád platí, že k vydání dojde v zimě 2009 (čili nejpozději ještě v únoru), o Resi 5 už v tomhle ohledu Capcom nehovoří vůbec.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama