zazijte-alternativni-pokracovani-mafie
Novinka Zažijte alternativní pokračování Mafie

Zažijte alternativní pokračování Mafie

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

6. 11. 2008 14:31 4
Reklama

Hra Mafia, dílo Illusion Softworks (2K Czech), je většinou českých hráčů považována za vůbec nejlepší počin domácích vývojářů. Nejen z tohoto důvodu se kolem hry točí velká modařská scéna, starající se o aktualizaci hry už po dlouhá léta. Jedním z aktivních členů zmiňované scény je i slovenský modař, Michal Šafárik, který usilovně pracoval na vytvoření svého Mission Packu. V něm zažijete alternativní pokračování příběhů hlavních hrdinů hry po závěrečné misi v Muzeu. Hlavní postavou stále zůstává Thomas Angelo, který se mstí Salieriho rodině za zradu. V desítce zcela nových misí se podíváte do známých, ale i zcela nových lokací a dostanete tak příležitost protáhnout si příjemné hodiny hraní ještě o další porci. Modifikaci s velikostí necelých 110 MB můžete stahovat přímo od nás.

U této příležitosti jsme i krátce vyzpovídali samotného tvůrce, který za Mission Packem stojí:

Mohl by ses krátce představit? Jak dlouho působíš v modařské scéně a co krom Mission Packu máš na svědomí?
Zdravím, volám sa Michal Šafárik, a mám 16 rokov. V modárskej scéne som začal asi pred nedávnom ked som začal robit nejake tie mody do legendárnej hry Mafia medzi ne patria Police mission mod a Štvanec mission mod.

V porovnání s většinou ostatních modařů se snažíš hru obohatit i po přííběho stránce, co tě přesně vedlo k vytvoření Mission Packu?
Začalo to tvorením jednoduchých modov, čiže nejakých misí a tak. Moje mody boli celkom slušne a mnoho ludí ich hodnotilo pozitivne a páčili sa, im tak som začal robit dalšie. Neskor ma kontaktoval jeden redaktor z webu Mafiagame..cz, či by som miesto tých menších modov nespravil vačší, a tak som samozrejme začal ho tvorit a dal mu názov Mission Pack.

Kolik lidí se na vývoji tohoto balíku podílelo? 
Na Mission Packu sa podielala aj Perla Group, ta mi spravila krátky dabing, inak vatšina vecí som si robil sám. A nakoniec to boli už len testeri. A sem tam mi pomohol aj tvorca Lost Heaven 1932 modu k Mafii.

Chystáš do budoucna ještě nějaký podobný mód, nebo už v poklidu vyčkáš na druhou Mafii?
Mal som s Mafiou vela plánov, ako zrealizovat poriadny a dost dobry projekt/mod a ak by som mal chut, náladu a samozrejme čas tak určite niečo dalej rozbehnem.

Za nás tedy Michalovi, stejně jako všem českým modařům přejeme hodně štěstí a trpělivosti u prodlužování skvělých zážitků nejen z českých her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama