gta-iv-obsah-the-lost-and-damned-vyjde-v-unoru
Novinka GTA IV obsah The Lost and Damned vyjde v únoru

GTA IV obsah The Lost and Damned vyjde v únoru

sleepless.

sleepless.

20. 11. 2008 09:04 2
Reklama

Update 2: přidány oficiální screenshoty 

Update: Tisková zpráva oznamující termín vydání nového GTA IV obsahu doplnila původní informaci o pár dalších skutečnosti. Nový obsah samozřejmě nebude pouze příběhový, přinese sebou nášup čerstvých zbraní, vozidel, multiplayer módů, zbraní a dokonce i hudby. Mohla by tak přibýt jedna či dvě nové radio stanice, což je vzhledem ke kvalitě jejich vysílání informace velmi příjemná.

Původní zpráva: Hodně se toho namluvilo na konto stahovatelného obsahu pro Xbox 360 (a později určitě i PS3 a PC) verzi Grand Theft Auto IV. Většinou to však byly prázdné tlachy o možné podobě obsahu, nebo informace o tom, jak schází informace ohledně termínu vydání. Ale tentokrát už žádné tlachy ani termínové vzdechy, konečně se objevil šťavnatý kus pořádné informace.

Podle USA Today se bude nový GTA IV obsah jmenovat The Lost and Damned, na XBLA by měl být k dispozici 17. února a celá tato nová epizodka se bude točit okolo člena motorkářského gangu The Lost Johnny Klebitze. S The Lost se hrdina hlavní hry Nico Belic setkal ve hře několikrát, tentokrát se však na scéně objeví pouze jako křoví. Vývojáři z Rockstaru chtějí hráčům nabídnou trošku jiný zážitek než v původní hře. „Johny je hodně odlišný typ než Nico, s dosti odlišným pozadím. Nemůžu se o tom moc rozkecávat, protože nechceme o příběhu prozradit příliš než to vyjde. Rozhodně však můžu říct, že příběh (stahovatelného obsahu) vám představí odlišnou tvář města Liberty City (než jsme poznali v GTA IV),“ řekl pro USA Today Dan Houser – víceprezident Rockstar Games.

Cenu zatím Rockstaři nenaznačili, podle známého analytika Michaela Pachtera z Wedbush Morgan by se mohla usadit na částce 20 dolarů s tím, že očekává prodej dvou až tří milionů kusů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama