fallout-3-dlc-broken-steel-zmeni-konec-hry
Novinka Fallout 3 DLC Broken Steel změní konec hry

Fallout 3 DLC Broken Steel změní konec hry

sleepless.

sleepless.

17. 12. 2008 12:25
Reklama

Další krátké zprávy o Fallout 3 DLC, čili novém obsahu, který bude v první vlně doručen ve třech balíčcích. Posledně jsme hovořili o prvním obsahovém balíku – Operation: Anchorage, dnes to bude o třetím plánovaném DLC - Broken Steel. Jak už víme, přinese tohle rozšíření zejména navýšení level capu z 20 na blíže neurčenou úroveň. V rozhovoru pro UGO k tomu Jeff Gardiner - producent F3 – dodal, že Broken Steel hráčům umožní pokračovat v hraní i po skončení hlavního příběhu tím, že prostě konec změní. Určitě to však nebude nic radikálního.

Každopádně, pro chystané DLC balíčky platí, že kvůli nim nebude třeba rozehrávat F3 znovu. Všechny tři nějakým způsobem splynou se základní podobou herního světa a rozšíří ji. V případě Broken Steel to znamená, že si část obsahu tohoto DLC bude moci zahrát i člověk, který dosáhl úrovně 20, ale hlavní příběh nedokončil. Pro plnohodnotný zážitek z Broken Steel je však dokončení hlavního questu nezbytné.

V pořadí druhý DLC balík nazvaný The Pitt bude přístupný bez jakýchkoli podmínek v kteroukoli chvíli během hry. Do ruin Pittsburghu přitom hráče zavede opuštěná železnice. Všechny tři DLC přinesou po stovce nových MS bodů a tvůrci si slibují, že v menší, či větší míře ovlivni globální situaci v herním světě. Ideálně by to tedy měla být příprava na novinky v nějakém velkém datadisku. Ten však prý momentálně v přípravě není.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama