brezen-prinese-prvni-velky-war-update-datadisk
Novinka Březen přinese první velký WAR update/datadisk

Březen přinese první velký WAR update/datadisk

sleepless.

sleepless.

29. 1. 2009 17:12
Reklama

Pokud jste v mezičase nedezertovali zpět k World of Warcraft a stále se plácáte v drsném světě Warhammer Online, tak se ještě chvilku zdržte. Mythic a GOA totiž společnými silami oznámily velký obsahový update, respektive datadisk Call to Arms, který v průběhu března přinese dvě nové a několik velkých live akcí, které poběží od března do června a nakonec odemknou zbrusu novou zónu Land of the Dead.

Obě nové třídy - Orc Choppa a Dwarf Slayer - se soustředí na brutální pojetí boje a samozřejmě jsou v totální opozici, což by mělo pozvednout kvalitu RvR soubojů. Hráči se k nim propracují buď automaticky v průběhu března, nebo o chvilku dříve skrze úspěšné dokončení live akce Bitter Rivals, která se odehraje rovněž v březnu a navíc otevře cestu do nového RvR bojiště Twisting Chaos.

V dubnu proběhne live akce nazvaná Beyond the Sands, o níž se doposud nic moc neví a v květnu zařadí tvůrci z Mythicu na program Rise of the Tomb Kings. Ta odstartuje další kolo lítých bojů mezi oběma znesvářenými stranami, který pak v červnu vyústí v otevření nové dungeonové RvR zóny Land of the Dead. Obě strany si přístup do této lokace budou muset vybojovat v tuctech nových public questů a instancí, ale také v dungeonu Tomb Kings, který je duchovním nástupcem legendární lokace Darkness Fall z The Dark Age of Camelot.

K vydání updatu Call to Arms vývojáři jednak přilepí spuštění oficiálního Warhammer Online fóra s blíže nespecifikovanou RvR funkcionalitou a dále nabídnou všem nerozhodnutým možnost vyzkoušet si hru zdarma skrze trial verzi. Další informace hledejte na homepage.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama