nova-fps-od-bioshock-tymu-stavi-na-multaku
Novinka Nová FPS od BioShock týmu staví na mulťáku

Nová FPS od BioShock týmu staví na mulťáku

sleepless.

sleepless.

2. 2. 2009 16:14 1
Reklama

Série inzerátů na webu týmu 2k Boston naznačuje, že po příběhově orientované FPS BioShock kutí studio střílečku orientovanou více na multiplayer.

„Skoro každá hra v dnešní době osahuje multiplayer, ale jen dvě nebo tři jsou natolik dobré, že nutí hráče vracet se k ní den co den. Jestliže váš titul nemá být jedním z těch dvou až tří, proč se vůbec snažit? BoShock tým hodně vsází na multiplayer, aby se udržel na špici žebříčků. Dobře si uvědomujeme problémy – čelíme jim, inovujeme náš přístup, jsme solidní v implementaci a ladíme do absolutní dokonalosti všechno, co děláme,“ praví popisek nabídky práce na post hlavního multiplayer inženýra, který by měl vést osvědčený tým lidí při designování a budování všech technických záležitostí akčního AAA multiplayer titulu, který běží na Unreal Engine 3 technologii.

A přestože popisky k většině nabízených pozic preferují zmínky o doposud neohlášené multiplayer střílečce pod vedením Kena Levina, tak u pozici Combat designer je mezi odpovědnostmi budoucího pracovníka uvedeno: „Tato pozice vyžaduje koordinaci soubojového systému napříč single i multiplayerem.“ 

Odvozujeme z toho tedy, že střílečka, kterou tvůrci BioShocku kutí, obsahuje obě části, single i multiplayer. A bože chraň, jestli to je čirou náhodou nová inkranace značky UFO/X-Com, jak se o tom před mnoha měsíci spekulovalo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama