posun-vydani-godfather-ii-sims-3-a-dragon-age
Novinka Posun vydání: Godfather II, Sims 3 a Dragon Age

Posun vydání: Godfather II, Sims 3 a Dragon Age

sleepless.

sleepless.

4. 2. 2009 10:48
Reklama

V souvislosti se zveřejněním nelichotivých hospodářských výsledků za poslední tři měsíce minulého roku si v EA ještě jednou promysleli termíny vydání svých her a pěkně ty nejočekávanější kousky posunuli.

Při nedávné návštěvě Mnichova, kde jsme si dali malé hands-on dostaveníčko s RPG Dragon Age, už jsme tušili, že hra v březnu nevyjde, jak bylo doposud naznačováno. Nyní je to potvrzeno oficiálně. Termín vydání PC verze Dragon Age: Origins byl odsunut na druhou polovinu roku 2009, aby mohla vyjít souběžně s verzemi pro konzole PS3 a Xbox 360. Nemusíte se však bát, PC verze hry je pořád „ta hlavní“, tentokrát jsou to konzolové verze, které se budou muset přizpůsobit. Hru jsme hráli, víme to!

O možnosti posunutí vydání The Sims 3 už se před pár dny hovořilo, tehdy však EA neměla po ruce žádnou konkrétní informaci. Nyní už k dispozici je, The Sims 3 se fandové série dočkají 2. června tohoto roku, což je krásné posunutí o čtyři měsíce. Podle šéfa EA Johna Riccitiella je třeba víc času k nastartování pořádné marketingové kampaně. Jen jestli v tom není nějaký průšvih s hrou samotnou…

Opravdu na poslední chvíli, protože hra měla vyjít na konci února, a jak jsme se dozvěděli nedávno v Mnichově, už je hotová, došlo k odložení vydání gangsterky The Godfather II na zatím neurčitý termín uvnitř fiskálního roku 2010. Znamená to, že hra může vyjít kdykoli po 1. dubnu 2009. U Godfathera se prý chce EA vyhnout efektu zastínění levnějšími tituly, které se právě dostávají na trh. Pěkný důvod, nebo snad výmluva?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama