fallout-3-epizody-nabiraji-zpozdeni
Novinka Fallout 3 epizody nabírají zpoždění

Fallout 3 epizody nabírají zpoždění

sleepless.

sleepless.

9. 2. 2009 12:11
Reklama

Bethesda Softworks posunula z neznámých důvodů vydání dvou dalších plánovaných Fallout 3 epizod, jak uvádí GameSpot. Na konci ledna vyšel DLC Operation Anchorage, který hráče zavedl do bitvy o Aljašku s čínskými vojáky uvnitř simulátoru a původně měly další dva podobné obsahové updaty vyjít v únoru (The Pitt) a následně pak v březnu (Broken Steel). Nyní je dle vyjádření šéfa marketingu Bethesdy Peta Hinese všechno o měsíc posunuté.

Problémy uvnitř nájezdnického města, které vyrostlo na ruinách Pittsburghu, budou majitelé PC a X360 verzí řešit v epizodě nazvané The Pitt nejdříve v březnu, zatímco honba na zbylé členy patriotické frakce The Enclave, která naváže na konec původní hry, začne až v dubnu, na kdy je naplánováno vydání DLC Broken Steel.

Hráčům v ČR to však prozatím může být jedno, protože se k nim v první řadě nedostal ani první DLC Operation Anchorage. Jak už jsme vás informovali, tak Cenega stále jedná s držitelem licence o možnosti vydání krabicové verze. Kdo ví, třeba se díky zpoždění všechno nakonec podaří dohodnout tak, že zbylé dvě F3 epizodky budou v ČR k dostání v balíku s tou první ve stejný čas, kdy vyjdou na západě přes XBL a Games for Windows Live.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama