kdy-vyjdou-socom-confrontation-flashpoint-2
Novinka Kdy vyjdou - SOCOM Confrontation, Flashpoint 2

Kdy vyjdou - SOCOM Confrontation, Flashpoint 2

sleepless.

sleepless.

9. 2. 2009 16:37
Reklama

V USA už je multiplayerová vojenská akce SOCOM Confrontation k dispozici od října minulého roku, Evropané zatím čekají. Ne však dlouho. Sony se konečně rozhoupala a připravila hru k vydání na starém kontinentě, kde vyjde v krabicové verzi s headsetem 18. března. Kdo nemá krabice rád a raději své hry vlastní v podobě digitální, bude si moci SOCOM Confrontation stáhnout z PSN o den později 19. března. Na oficiální ceny digitální i krabicové verze zatím čekáme.

A na vojáky myslí i společnost Codemasters, která pro změnu chystá válečnou akci Operation Flashpoint 2. Jak jistě víte, nemá tato hra, krom tématiky, s původní vojenskou simulací od českého týmu Bohemia Interactive nic společného. Skutečným nástupcem OP je série ArmA, aktuálně očekávající druhý přírůstek. Každopádně, jak dnes zástupce Codemasters potvrdil pro VG247, byl termín vydání PC, PS3, Xbox 360 verzí Operation Flashpoint 2 upřesněn z dosti obecného 2009 na léto 2009. Kdykoli cca od června až do srpna tedy můžeme interně vyvíjenou hru od Codies očekávat. Snad z ní do té doby uvidíme něco víc, než jen pár renderů představující zbraně.

A vojenskou branži neopustíme ani do třetice všeho dobrého a zlého. Stealth akce Velvet Assassin od německého týmu Replay Studios, kde v hlavní roli špiónky během 2. Světové války účinkuje Violette Summer, vyjde po mnoha a mnoha odkladech letos v dubnu na jaře (vydavatel později upravil své vyjádření). Platí to alespoň o Xbox 360 verzi. Jak je na tom vydání PC verze hry zatím netušíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama