aliens-vs-predator-po-10-letech-znovu-ve-rvacce
Novinka Aliens vs. Predator po 10 letech znovu ve rvačce

Aliens vs. Predator po 10 letech znovu ve rvačce

sleepless.

sleepless.

11. 2. 2009 17:05 6
Reklama

Nejdříve ta špatná zpráva. Střílečka Aliens: Colonial Marines, kterou pro spol. Sega vyvíjí (doufejme) tým Gearbox, letos určitě nevyjde. Nejdříve v příštím roce, a to se říká, kdo ví jestli.

A teď dobrá nebo přinejmenším lepší zpráva. Příští rok vyjde na základě dohody společností Sega a Twentieth Century Fox nová Alien vs. Predator hra, kterou mají na triku vývojáři z týmu Rebellion. Pokud vám to nic neříká, tak to byli právě oni, kdo v roce 1999 Alieny s Predatory poprvé spojili, tenkrát ve výborné FPS. Na filmovém platně se dva druhy příšerek potkaly až mnohem později.

Žádné konkrétní informace o Aliens vs. Predaror k dispozici nejsou (ani platformy, na kterých hra vyjde), Sega zatím mlčí a jak sami vidíte, tají dokonce i konkrétní název. Jasně se však vyjádřila, že právě dnes oznámená Aliens vs. Predator hra vyjde v příštím roce jako první z celkových tří Aliens her, které Sega ve spolupráci s trojicí vývojářských týmů připravuje.

Právě takto jsme se dozvěděli my, a nyní tedy i vy, že FPS Aliens: Colonial Marines od Gearboxů nevyjde letos, jak bylo původně v plánu. Co se děje okolo Alien RPG, které by měl vytvářet tým Obsidian Entertainment, netušíme už opravdu vůbec, Sega o této hře od jejího odhalení tak nějak nehovořila a nehovoří. Bůhví, jestli je ještě ve vývoji. Obsidian aktuálně připravuje pro Segu akční RPG Alpha Protocol.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama