podrobne-info-o-rozsireni-ut3
Novinka Podrobné info o rozšíření UT3

Podrobné info o rozšíření UT3

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

19. 2. 2009 10:48 3
Reklama

V souvislosti s dnešní informací o hře Wheelman, resp. společnosti Midway, tu máme další zajímavou zprávu týkající se další hry zmiňované firmy. Jedná se o rozšíření třetího dílu populární série Unreal Tournament, které ponese jednoduchý název, Titan Pack. Hned zkraje vám můžeme prozradit, že zmiňovaný balík, s velikostí kolem 1GB, bude k dispozici pro PS3 a PC už 5. března a k tomu všemu kompletně zdarma. Co se týče obsahu, kromě úprav a oprav známých problémů přinese velkou porci nových věcí usnadňujících a ve všech ohledech zpříjemňujících hraní.

Jednou z největších novinek bude možnost split-screenového hraní na PS3 tak, jak to již důvěrně znají Xboxoví hráči. Zároveň s tím vývojáři zapracovali na vylepšení podpory modů, takže si oba konzolové tábory budou moci dosyta užívat dalších přídavků. Co už platí pro obě verze, kterých se Titan Pack dočká, zmínit samozřejmě musíme 9 zcela nových map a pětici z těch, které jste už mohli hrát na X360. Na nich se budete moci pořádně vyblbnout ve dvou premiérových herních módech, kterými ale rozhodně nejsou jen předělávky z předchozích dílů, které se v UT3 neobjevili. Z toho důvodu, že modařská scéna funguje velice dobře a právě ony předělané herní módy již byly do hry zapracovány touto cestou, rozhodli se vývojáři pro něco zcela odlišného.

Za prvé půjde o mód nazvaný Greed, v rámci kterého budete sbírat lebky svých mrtvých soupeřů a nosit je do základny. Musíte však počítat s tím, že když jednu lebku ponesete a někdo vám ustřelí tu vaší, získá hned dvě. V Greed by se tak hráči měli dostávat především pod palbu vlastního dilema, zda se postarat o slavný běh do vlastní báze s batohem plným lebek, nebo se raději nevystavovat všeobecnému zájmu nepřátelských zbraní a sbírat lebečky po jedné a bezpečněji. Ani tady ale těžké rozhodování neskončí, lebky budete muset sbírat rychleji než váš soupeř, abyste se mohli po dosažení stanovené hranice killů přetransformovat do podoby Titána, přibližně třímetrového obra, který disponuje velkým raketometem a rozsévá zkázu všude kolem. Když se vám navíc povede dojít stanoveného limitu lebek dvakrát, na 30 sekund se z vás stane desetimetrový Behemot. Druhým herním módem bude Betrayal, zrada, který vychází z klasického Instagib deathmatche ovšem s tím rozdílem, že můžete na půl minuty zradit členy své skupiny a přivlastnit si skóre, které jako ona skupina sbíráte. Po každém úspěšném zabití se totiž přenese jeden bodík do společné „kasy“ a v momentě, kdy se vám bude zdát její obsah dostatečně lákavý, bodnete parťákům nůž do zad. Jenže v tento moment získají bývalí kolegové obří bonus za vaše zabití, takže podrážení nohou nebude v žádném případě vůbec snadné.

V závěru už jen krátce vypichujeme přítomnost Stinger Turretů, tedy obraných věží základen, vybalancování power-upů a hlavně umělé inteligence nepřátel v singelplayeru, kde byste měli být svědky lepší taktické kooperace a nečekaných rozhodnutí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama