co-muzeme-cekat-od-fallout-3-dlc-the-pitt
Novinka Co můžeme čekat od Fallout 3 DLC: "The Pitt"

Co můžeme čekat od Fallout 3 DLC: "The Pitt"

Michal Maliarov

Michal Maliarov

23. 2. 2009 13:51 3
Reklama

Druhý stažitelný obsah pro post-apokaliptické RPG Fallout 3 s názvem The Pitt k nám dorazí už v březnu a ještě zůstalo dost nezodpovězených otázek. Hrstku detailů a informací se podařilo ukořistit od Peta Hinese z Bethesdy, který se podělil o novinky, příběh, zbraně i celkový nádech datadisku. Na co se tedy můžeme těšit?

- The Pitt bude mnohem více zaměřeno na příběh a morální rozhodnutí, než vyloženě akční Operation Anchorage. Příběh vás zavede do rozbořeného Pittsburghu, kde se budete naklánět mezi dvěmi stranami – otroků a otrokářů. Zajisté se dočkáme i soubojů, celková hratelnost ale bude soustředěna na rozhodnutích a řešení dilem, čímž se vracíme trochu více ke klasickému Falloutu. Na rozdíl od předchozího datadisku také budete mít volnější ruku a budete moci být tím, kým opravdu chcete být. Bude jen na vás, komu pomůžete a komu se postavíte.

- Mapa The Pitt bude přibližně stejně velká, jako Megaton z původní hry, a bude volně dostupná z celkové mapy. Jakmile se tam však vydáte, nepustí vás to ven, dokud dílo nedokončíte. Herní doba se odhaduje na pět hodin čistého hraní, vše ale závisí na vašem způsobu řešení problémů a questů (jak již bylo řečeno, The Pitt je mnohem více o rozhodnutích, než o soubojích). Do města se klasicky dostanete po starých kolejích.

- Město Pittsburgh je v datadisku rozbořeným smetištěm, které však bude vykazovat známky a podoby své reálné předlohy. Vše je tu mnohem špinavější, otrhanější a drsnější, než v původní hře a rohodně nečekejte turistickou štreku po místních památkách.

- Ve druhém datadisku se dočkáte několika nových příspěvků do inventáře včetně nového brnění Nájezdníků a především lahůdkové Auto Pily s točícími se břity. Navíc vše, co získáte v The Pitt si můžete odnést zpět do původní hry. Motivace na dokončení tu tedy rozhodně je.

- Způsob distribuce u druhého datadisku zůstává nezměněný. Stále si ho budete moci pořídit pouze a jen přes Xbox Live Marketplace a Games for Windows Live. Bude vás to stát 800 bodů.

Vše zatím zní více než dobře, na finální verdikt si ale budeme muset ještě počkat do března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama