fallout-3-vylet-do-pittsburghu-na-konci-brezna
Novinka Fallout 3: výlet do Pittsburghu na konci března

Fallout 3: výlet do Pittsburghu na konci března

sleepless.

sleepless.

5. 3. 2009 17:35
Reklama

Druhý obsahový update pro RPG Fallout 3 nazvaný The Pitt vyjde 24. března pro PC i Xbox 360 verzi hry. Pro majitele PC verze Fallout 3 to zřejmě není bůhvíjak zajímavá informace, protože vydání obsahových updatů v ČR zatím vyřešeno nebylo, ale hráčům vybaveným X360 verzí hry snad tato informace k užitku bude.
 
The Pitt bude stát 800 MS bodů, stejně jako předcházející Operation: Anchorage. Obsahově však bude mnohem méně akční, než aljašská mise. Druhý update zavede hráče do ruin města Pittsburgh, které obývají Raideři jako otrokáři a jejich poddaní otroci. Hratelností se bude The Pitt podobat základní hře, půjde tedy o mix soubojů a plnění různých nenásilných úkolů pro obě strany. A je víceméně jisté, že si nakonec bude hráč muset vybrat, jestli radši otrokáře, nebo jejich majetek. Solidní mlýnské kolo.

Samozřejmě update přinese i nové zbraně, brnění, předměty, prostě klasické serepetičky. Pokud máte náladu a umíte anglicky, povaluje se od dnešního odpoledne na internetu řada preview článků s dojmy z hraní The Pitt. Právě dnes totiž vypršelo embargo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama