teaser-stranka-assassin-s-creed-2-plna-informaci
Novinka Teaser stránka Assassin's Creed 2 plná informací

Teaser stránka Assassin's Creed 2 plná informací

sleepless.

sleepless.

8. 4. 2009 12:16 1
Reklama

Spuštěním teaser stránky Assassin's Creed 2 rozjela spol. Ubisoft menší kampaň, která má zcela evidentně vyústit 16. dubna zveřejněním prvních konkrétních informací v dalším čísle magazínu Game Informer. Jak to víme? Za prvé to naznačoval šéfredaktor zmíněného plátku a za druhé je tato informace k dispozici právě na teaser stránce. Jen si k jejímu přečtení musíte vzít zrcátko:)

No a podobných skrytých vzkazů je tam hned několik, což samozřejmě podněcuje aktivitu skalních fandů a videoherních záhadologů. Okamžitě se rozběhly hutné diskuse o tom, co chce Ubisoft obrázky da Vinciho kreseb s dokresleným mechanismem skrytého nože naznačit (bude mít novodobý hrdina tento nůž implantovaný pod kůží?), jestli náčrtek křídel předznamenává možnost létání jako náhrady za „leap of faith“ skoky z výšky a podobně. Teorií je opravdu hodně, prostudovat si je můžete sami.

Nejzajímavějšími prvky teaser stránky Assassin's Creed 2 jsou však malé symboly, jakési loga. Jedno si můžete stáhnout v pdf formátu (přímý link) na konci traileru, a když si ho vytisknete na papír a následně přiložíte k webkamerce, tak se něco stane. Co se stane, to už se podívejte na těchto třech videoukázkách. Teaser stránka načte přes webkamerku vytisknutý symbol jako kód a na obrazovce pak ukáže model hrdiny Assassin's Creed 2, model jeho ruky se skrytým nožem (ano, tentokrát hl. hrdina nebude o jeden prst kratší) a nakonec model tzv. vitruvijského muže s dvěma skrytými nožíky, na každé ruce jeden.

Na stránce jsou přitom ještě další dva volné sloty pro další dva symboly, a tím pádem i další dva modely. Nejsnadnější cestou, jak se zcela zadarmo a bez námahy dostat ke všemu, co Ubisoft na teaser zakódoval, je následovat komunitu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama