betatest-dragon-age-toolsetu-na-spadnuti
Novinka Betatest Dragon Age toolsetu na spadnutí

Betatest Dragon Age toolsetu na spadnutí

sleepless.

sleepless.

9. 4. 2009 13:04
Reklama

Komunitní obsah, vytvářený s pomocí Aurora toolsetu, je určitě jedním z důvodů, proč si RPG série Neverwinter Nights udržuje tak početnou svitu fanoušků. A protože si to v BioWare dobře uvědomují, nepodceňují tento aspekt ani u chystaného RPG Dragon Age: Origins.

Také pro tuhle hru je v plánu vydání oficiálního toolsetu, který stejně jako hra samotná potřebuje před vypuštěním mezi uživatele odladit. A zatímco hru samotnou si v BioWare s pomocí interních testerů odladí sami, s Dragon Age toolsetem potřebují pomoc od komunity. Ostatně, dává to smysl, když to je nástroj určený právě pro ni, pro komunitu hráčů a fanoušků.

Pokud vám tedy záleží na tom, jak bude Dragon Age toolset odladěný, protože skrze něj plánujete realizovat své kreativní vize, můžete se přihlásit k účasti v betatestu. Za tímto odkazem vyplníte nějaký ten dotazníček, odevzdáte údaje o HW konfiguraci PC, a pak už si jen počkáte až vás do betatestu Dragon Age toolsetu zařadí.

Výběr přitom není podmíněn předchozími zkušenostmi s Aurora toolsetem a vlastně s jakýmkoli jiným podobným nástrojem či editorem. BioWare potřebují funkčnost toolsetu vyzkoušet na různě zkušených uživatelích: na ostřílených veteránech, ale i naprostých zelenáčích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama