crysis-wars-na-tyden-zdarma
Novinka Crysis Wars na týden zdarma

Crysis Wars na týden zdarma

Michal Maliarov

Michal Maliarov

9. 4. 2009 16:07 7
Reklama

Electronic Arts ve spolupráci s Crytekem představuje velmi lákavou nabídku pro všechny fanoušky Crysis a multiplayerových akcí obecně. Nabízejí totiž týden zdarma v Crysis Wars, multiplayerovém přídavku ke Crysis Warhead, jež nabízí tři zbrusu nové herní módy navíc a celkem 23 map. Týden začíná dneškem, 9.dubnem a končí v pátek 17.dubna. Věe podstatné o celé akci, samozřejmě včetně Crysis Wars klienta, najdete na www.mycrysis.com

Herní týden byl speciálně vytvořen pro ochutnávku všechno, co multiplayerová část Crysis nabízí. Pokud je vám to málo, nabízí Crytek speciální edici Crysis Maximum Edition, což je balík tří her Crysis v jedné krabici (Crysis, Crysis Warhead a Crysis Wars). Ten bude k dispozici od 5.května tohoto roku přes oficiální EA online obchod.

„Když vyšly Crysis Wars, naším hlavním cílem bylo vytvořit neustálou podporu a aktualizaci herní online komunity,“ řekl Cevat Yerli z Cryteku. „Myslím, že jsme to dodrželi, nejen vydáním nových doplňků, módů a patchů, ale také konáním speciálních akcí, jako je týden hraní zdarma.“ Crysis Wars nabízí zážitek až pro 32 hráčů a obsahuje tři multiplayerové módy: Instant Action (frenetické boje všech proti všem s použitím nanoobleku), Power Struggle (hardcore týmové boje) a Team Instant Action (mix rychlé akce a týmového prostředí). S využitím MOD SDK nástrojů si navíc můžete vytvořit svoje vlastní mapy, které poté nasdílíte s ostatními hráči online.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama