nwn2-vylet-do-westagate-koncem-mesice
Novinka NWN2: výlet do Westagate koncem měsíce

NWN2: výlet do Westagate koncem měsíce

sleepless.

sleepless.

20. 4. 2009 11:15 3
Reklama

Po obsahově velmi netradičním, ale povedeném datadisku Storm of Zehir se majitelé Neverwinter Nights 2 dočkají zákusku v podobě datadisku/updatu Mysteries of Westgate. Vyjít by měl 29. dubna a pozor, prodávat se bude pouze digitálně za 10 euro/10 dolarů/10 liber. Pokud to vezmeme za tu nejpříznivější dolarovou cenu, tak to vychází něco přes dvě kilča.

Zhruba 15 hodin hraní navíc, nová příběhová linka s profi dabingem, několika konci a řadou vedlejších questů, nová hudba, zbraně, předměty, kouzla a tileset. Takhle na papíře to za těch pár babek vypadá slušně.

Je však třeba si uvědomit, že Mysteries of Westgate vyvíjí tvůrci z poloamatérského týmu Ossian Studios (modul Darkness over Daggerford pro původní NWN) jako adventure pack, není to tedy klasický datáč přímo od lidí z Obsidianu. Přidaného obsahu je tedy oproti datadisku málo a koncepční změny, které přinesl třeba Storm of Zehir, také nebudou. Proto ta nízká cena a pouze digitální download.

Vše je soustředěno na vyprávění singleplayerového příběhu, který hráče zavádí do nechvalně proslulého městečka Westgate, kde se mu do rukou dostane poklad, naneštěstí prokletý. Musí se jej co nejrychleji zbavit, jinak to bude znamenat konec. Tato zápletka je doslova a do písmene zapletena nejenom s tajnou organizací Night Masks, ale několika dalšími frakcemi, které ovládají podsvětí Westgate. Hráči nezbude, než se alespoň na oko k některé ze stran přidat, aby mohl rozluštit všechny neznámé indicie a vodítka a nakonec zachránit samotný Westgate od zkázy.
 
Ještě trošku víc o hře prozrazuje video na oficiální homepage, kde se můžete klasicky zapojit do komunitních aktivit, které jsou v případě NWN2 dosti bohaté. A připomeňme si nakonec ještě jednou, že Mysteries of Westgate vyleze z díry 29. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama