will-wright-stale-pracuje-na-spore
Novinka Will Wright stále pracuje na Spore

Will Wright stále pracuje na Spore

Michal Maliarov

Michal Maliarov

22. 4. 2009 12:07
Reklama

Will Wright prohlásil, že bude dále rozvíjet Spore univerzum, a to i přesto, že minulý měsíc opustil EA. Nyní se jako konzultant bude s týmem pravidelně scházet, aby navedl vývoj správným směrem.

„Nemyslím, že to všude rozhlašovali, ale kromě samotného odchodu jsem ještě uzavřel dohodu s EA o konzultaci,“ řekl Wright GameDaily. „Každý měsíc vlastně trávím určitý čas v týmu, kde pracujeme na budoucích Spore projektech.“ Wright věří, že budou mít fanoušci na vývoj stejný dopad, jako vývojáři samotní, chce ale také popostrčit hru do jiných směrů. „Nyní jsme na místě, kde samotní fanoušci tvoří Spore takovou, jakou ji chtějí. Trpělivě přijímáme veškerou kritiku na jednotlivé části hry a snažíme se je opravovat a vylepšovat. Mnoho z připomínek a vylepšení, které jsme jednoduše nestihli příjde s chystaným přídavkem Galactic Adventures,“ řekl Will.

Spore: Galactic Adventures dorazí 26.června tohoto roku, jak říkají vydavatelé. EA má také tři další přídavky ve vývoji: Spore Creature Keeper pro PC, Spore Hero pro Wii a Spore Hero Arena pro DS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama