fallout-3-rozsireni-uz-brzy-krabicove-i-v-cr
Novinka Fallout 3 rozšíření už brzy krabicově i v ČR

Fallout 3 rozšíření už brzy krabicově i v ČR

sleepless.

sleepless.

28. 4. 2009 10:39 9
Reklama

Update 28. dubna: Cenega zareagovala na výzvu a vyjádřila se k možnosti vydání krabicového balení dvojice jakoby datadisků pro Fallout 3. Operation Anchorage a The Pit by se měly v kompletní české lokalizaci dostat do obchodů na začátku června 2009 za předpokládanou cenu 599 Kč. Termín vydání a možná i cena pak bude upřesněna v momentě, kdy výše uvedenou informaci oficiálně potvrdí vydavatel.

Původní zpráva: Vzhledem k tomu, že byly oba dva Fallout 3 přídavky primárně šířeny pouze digitálně přes Xbox Live a Games for Windows Live, tak se k nim hráči v ČR oficiálně posvěcenou cestou ani nemohli dostat.  Brzy se to však zřejmě změní, protože navzdory absenci oficiálního oznámení od Bethesdy už Amazon nabízí předobjednávku krabicové verze obou zatím vydaných DLC pro PC a Xbox 360. Amazon operuje s termínem vydání 29. května a cenou 15 liber, což znamená cca 450 Kč plus nějaké drobné.

Jestli si dobře vzpomínáte, tak Cenega v době vydání prvního Operation: Anchorage jasně řekla, že digitálně šířené verze DLC do ČR nijak nedostane, a že intenzivně jedná o vydání verzí krabicových s Microsoftem. Teď už by s tím snad neměl problém. Vyslali jsme do Cenegy dotaz, jakmile přijde odpověď, tak vám dáme vědět. Otázkou zůstává, jestli teď ještě bude o oba dva DLC zájem, když víme, že nejsou zas tak moc dobré.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama