bethesda-fallout-3-dlc-jdou-na-dracku
Novinka Bethesda: Fallout 3 DLC jdou na dračku

Bethesda: Fallout 3 DLC jdou na dračku

sleepless.

sleepless.

13. 5. 2009 13:03 6
Reklama

Počátkem května prozradily internetové shopy, že se chystá v pořadí už čtvrté rozšíření pro Fallout 3, což Bethesda komentovala tradičně „bez komentáře“. Pořád je to tedy spekulace. V rozhovoru pro OXM nicméně Pete Hines naznačil, že Bethesda další obsahové updaty nevylučuje.

Na otázku, zdali je Broken Steel poslední update pro Fallout 3 Hines odvětil: „Ano, je to poslední ze tří (oznámených). Jestli to je to úplně poslední, se ještě uvidí, protože byly hodně úspěšné.“

Při problémech, které postihly vydání The Pitt i Operation Anchorage by člověk řekl, že hráči vůči Bethesdě ztratili alespoň část důvěry, ale evidentně tomu tak není. Pokud tedy Hines nekecá, když říká: „Operation Anchorage hodně překonala naše očekávání. Říkali jsme si ‘Ty krávo, kolik že jsme toho prodali?’ A The Pitt byl taky, po trochu pokaženém startu, velmi úspěšný.”

Z reakcí Peta Hinese se tedy zdá být nevyhnutelné, že se majitelé F3 dočkají dalšího/dalších rozšíření. Samozřejmě nám to v ČR může být prozatím jedno, protože teprve čekáme na vydání diskové verze prvních dvou DLC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama