co-kuti-petri-purho
Novinka Co kutí Petri Purho?

Co kutí Petri Purho?

Tomáš Nadrchal

Tomáš Nadrchal

14. 5. 2009 14:31
Reklama

Vloni slavil obrovský úspěch v podobě vítězství na prestižním festivalu IGF, letos je ale víceméně ticho po pěšině. Finský vývojář Petri Purho od vydání Crayon Physics Deluxe, které mimochodem kritika nepřijala dvakrát vřele, zveřejnil pouze a jen originální neherní hříčku 4 Minutes and 33 Seconds of Uniqueness.V té se hráč snaží být jediným člověkem na Zemi, který během 4 minut a 33 sekund tuto aplikaci spustí (nyní, když už bublina vyšuměla do ztracena, to jde celkem s přehledem ;-).

Petri se na svých stránkách v nedávné době vyjádřil, že má opět nakročeno k znovuzavedení tradice jedné freeware hry do měsíce, prozatím prý vytvořil už několik her, ale podle jeho slov nebyly natolik kvalitní, aby mohly být zveřejněny volně ke stažení. Došla inspirace? Doufejme, že ne. Přeci jen, talentu má tento finský mladík na rozdávání, a tak by se měsíční hry měly vrátit velmi brzy.

A abych nezapomněl, Crayon Physics Deluxe jsou nyní k dispozici ke stažení i přes distribuční portál Steam za baťovských 19,99$. Pakliže jste ještě nezkoušeli, demoverze je k dispozici ke stažení zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama