fallout-3-dlc-i-pro-ps3-dalsi-dve-rozsireni
Novinka Fallout 3 DLC i pro PS3 + další dvě rozšíření

Fallout 3 DLC i pro PS3 + další dvě rozšíření

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

19. 5. 2009 14:49 6
Reklama

Čekali jste dlouho, museli jste si vytrpět štiplavé poznámky, ale dočkali jste se. Vývojáři z Bethesdy navázali na včerejší čeření vody kolem rozšíření třetího Falloutu a prozradili, že se dočkají i hráči na PS3! V první řadě se bude jednat o Operation: Anchorage, která bude dostupná za zatím neodhalenou cenu skrze PlayStation Store už v červnu. Další dva přídavky, The Pitt a Broken Steel, pak přijdou postupně na řadu se čtyř až šestitýdenním odstupem. Ačkoliv by se mohlo zdát, že je tahle novina dostačující, vývojářům to zřejmě nestačí a odhalují svůj konkretní plán co se budoucích DLC týče.

Již pro všechny platformy, na kterých Fallout 3 vyšel, se tedy chystají hned dva a první z nich přijde na řadu již koncem následujícího měsíce pro PC a X360, o chvíli později pro PS3. Konkrétně půjde o Point Lookout a přidá do hry obří bažinatou oblast, zaplněnou novými questy a jiným obsahem. V druhém případě, Mothership Zeta, se můžete těšit na konfrontaci s mimozemšťany – budete muset přežít bolestivá vyšetření a snažit se o útěk z jejich vězení. Zápletka by měla vyprávět cosi o tom, že jsou mimozemšťané kvůli něčemu velice naštvaní a chtějí odpovědi.

Pro ty z vás, kdo nechcete DLC stahovat, nebo jste se ještě třeba nerozhodli pro koupi samotného Falloutu 3, můžete si počkat na slíbenou ultimátní edici, v níž bude obsažena hra i s pěti dostupnými datadisky. To vše na konci října, kdy už začne krajina venku připomínat oblast postiženou spadem radioaktivity…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama