dragon-age-a-bioshock-2-spolu-koncem-rijna
Novinka Dragon Age a BioShock 2 spolu koncem října

Dragon Age a BioShock 2 spolu koncem října

sleepless.

sleepless.

29. 5. 2009 15:37 4
Reklama

Koncepčně spíše klasické fantasy RPG Dragon Age: Origins od BioWare mělo původně vyjít v prvním kvartále roku 2009. Kvůli záměru vydat najednou verze pro PC i konzole však bylo vydání hry posunuto na neurčitý podzim 2009. Nyní už se ale začíná o dost konkrétněji rýsovat, který že podzimní den vlastně duchovního nástupce série Baldur's Gate mohou hráči očekávat. Na samotném konci E3 2009 traileru, vysílaném exkluzivně včera během E3 speciálu kabelovky Spike TV, se totiž jako termín vydání hry objevilo úterý 20. října. Trailer se během následujících dní určitě objeví ve verzi přístupné široké veřejnosti, tak si tuhle informaci budeme moci ověřit. Ale pokud je pravdivá, tak tohle datum stejně platí pro Ameriku, kde nové hry vychází hlavně v úterý. Pro Evropu bychom to spíš viděli na čtvrtek 22., nebo pátek 23. října. Uvidíme.

Že bude konec října našlápnutý měsíc potvrzuje i spol. Take 2, která sice na příští rok posunula vydání Red Dead Redemption a Mafia 2, ale naštěstí si nijak podobně nezahrála s BioShock 2. Pokračování atmosférické podmořské akce by podle informací z VG247 mělo vyjít v Evropě na všechny tři platformy v pátek 30. října.  Tak kdo si tipne, že se tento termín v následujících měsících ještě posune?

K posouvání, šoupání a hýbání snad nedojde v případě akční adventure Batman: Arkham Asylum, která už jednou odložena byla. Původně na červen naplánovaná hra byla kvůli pořádnému odladění posunuta na konec léta 2009. Dnes se tento příliš obecný termín smrskl na konkrétní datum 28. srpna pro Evropu a 25. srpna pro Ameriku. Před nástupem do škol a definitivním návratem z vyhřátých letních dovolených do práce tedy bude ještě pořádně horko, pardon temno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama