dragon-age-origins-presyceny-sexem
Novinka Dragon Age: Origins přesycený sexem?

Dragon Age: Origins přesycený sexem?

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

3. 6. 2009 18:19 5
Reklama

Ano, Dragon Age: Origins je stále vyvíjený primárně na PC, ovšem konzolové verze rozhodně nebudou zanedbávané. Přesto se vyrojily jisté pochybnosti o tom, zda je možné hru předělat ve stejné kvalitě i na X360 a PS3, aniž by se musely nějak upravovat ovládací prvky. Redaktoři serveru Shacknews už mají odpověď - ani náhodou. Dostali totiž na E3 do ruky verzi pro Xbox 360, kterou si mohli náležitě otestovat přímo pod dohledem vývojářů z BioWare. Všechny ty ikony, které jste mohli vidět na videích, a které jako by z WoWka vypadly, se ovládají velice jednoduše bumpery a thumpery, přičemž se mezi nimi prý velice jednoduše přepíná, i když jich je kolem dvaceti a prý v tom není žádný zmatek. Stejně tak ovládání postavy je prý řešeno velice dobře, ovšem to není nic překvapivého, vzhledem k povaze samotné hry.

Nicméně, kromě pozitivního dojmu z konzolového ovládání si lidé z Shacknews odnesli i poměrně negativní zkušenost s tím, jak do nich byly horem spodem prány sexuální "minihry." Hlavní designér Mike Laidlaw dokonce strávil celých deset minut vysvětlováním, jak si můžete ve hře dopřát pořádného sexu. Při tom se pohyboval ve hře v lokaci, v níž vaši hrdinové z party regenerují své síly a zaměřil svou pozornost na čarodějku Morrigan, která je ve hře "docela drsná", ale většinu času "má oči jen pro hlavního hrdinu." Do tohoto stavu ji však musíte dostat vy sami tím, že si s ní promluvíte, ale nejlépe tak, že jí budete dávat dárečky, které jí udělají radost. To nakonec vyústí v situaci, kdy vám Morrigan (nebo nějaká jiná postava) udělá návrh, abyste s ní "zašli do stanu", načež se odehrála hodně divná a trapná in-game sekvence, kterou podbarvovala hudba jako od Celine Dione.

Obrázek si o tom udělejte sami, každopádně, podle lidí z Shacknews, je tento přístup někde úplně jinde, než v Zaklínači, kde byl k sexu přístup velice promiskuitní, anebo v Mass Effectu, kde jsme se dočkali "pouze" náznaků. Záleží pouze na vás, zda tento přístup přijmete, nebo vás to bude otravovat a ve hře se bez toho zcela obejdete. Tak, či onak, na konci celé této prezentace se konečně objevil drak, který by přeci jen ve hře, zvané Dragon Age tak nějak neměl chybět. A ten drak byl sexy...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama