jak-bude-vypadat-point-lookout-pro-fallout-3
Novinka Jak bude vypadat Point Lookout pro Fallout 3?

Jak bude vypadat Point Lookout pro Fallout 3?

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

3. 6. 2009 21:21
Reklama

Pokud náhodou máte hodně dobré znalosti zeměpisu, tak vám patrně neušlo, že Point Lookout, neboli nové DLC pro Fallout 3, je název i pro zábavní park v Marylandu, USA. A rozhodně to není náhoda, protože lidé z Bethesdy se rozhodli čtvrtý stahovatelný obsah do populárního třetího dílu postapokalyptické série Fallout umístit právě sem. To znamená jediné - ohořelé prolézačky, zrezlé ruské kolo, polorozbořená residence na kopci a hřbitov, vše samozřejmě zamořené radiací a podivnými kreaturami, které lační po mase. Vašem mase. Hlavně stehenní sval jim prý moc chutná. Autoři se prý při tvorbě Point Lookout notně inspirovali povídkami H. P. Lovecrafta, právě proto se budeme procházet po divném zábavním parku, na nejž shlíží tajemně vyhlížející rezidence. Stále se však jedná o klasický Fallout 3, takže si užijete dostatek střílení, rozhovorů a rozmanitých questů.

Zatím se však zdá, že se autoři budou klonit spíše k Operation Anchorage, což byl jednoznačně nejslabší DLC pro Fallout 3. Rádi se však necháme jejich výsledkem vyvést z omylu. Samozřejmostí jsou nové předměty (z nichž nejlépe zatím zní dvouhlavňová brokovnice), perky, achievementy a další klasické propriety, na něž jsme zvyklí z ostatních DLC. Stejně jako v The Pitt, i u Point Lookout se dočkáme samostatně odděleného prostředí, do nějž budeme moci bez omezení cestovat a procházet ho na vlastní pěst i po splnění jeho příběhové linie.

Co do obtížnosti má Point Lookout představovat výzvu i pro hráče, kteří dosáhli třicátého, tedy maximálního levelu. Redaktoři serveru 1UP, kteří si již mohli zahrát krátký útržek potvrzují, že s defaultní postavou na dvacátém čtvrtém levelu se jim nezřídka stalo, že souboje byly jednoduše nad jejich síly. Jestli i váš vypiplaný avatar bude mít problém s monstry, obývajícími veliké zábavní šapitó se ukáže dvacátého třetího června pro majitele Xboxu 360 a uživatele služby Games for Windows. Již teď se však můžete mrknout jednak na screenshoty tady pod novinkou, a také na video, uvolněné před několika desítkami minut. Jak to bude s vydáním české verze Point Lookout a zda se vůbec v dohledné době objeví nám zatím není známo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama