mgs-rising-oficialne-i-na-ps3-pc-stealth-akce
Novinka MGS: Rising oficiálně i na PS3/PC, stealth akce!

MGS: Rising oficiálně i na PS3/PC, stealth akce!

sleepless.

sleepless.

3. 6. 2009 23:08 5
Reklama

Update: Oficiálně potvrzeno, že MGS: Rising vyjde i na PC. To je poprvé od PC verze Metal Gear Solid 2: Substance, a po třetí v rámci MGS série vůbec.

Původní zpráva: Definitivní tečku za spekulacemi ohledně toho, jestli Metal Gear Solid: Rising vyjde jen na X360, nebo i dalších platformách, udělala před malou chvílí konference Konami na E3. Trailer ze hry nesl zcela prokazatelně logo X360 a PS3, takže minimálně na těchto dvou platformách hra vyjde určitě. Jak to je se spekulovanou PC verzí je v této chvíli těžké říct.

Kojima také vyvrátil zvěsti o tom, že bude MGS: Raiden akční hra ve stylu Devil May Cry a podobně. Během svého vystoupení doslova řekl, že to je: „samozřejmě špionážní stealth akce, jen s Raidenem v hlavní roli.“ Tolik tedy pro rubačku.

Zajímavý je rovněž fakt, že se Kojima během řeči o MGS:R odkázal na svou přednášku během GDC, kde rozebíral rozdíl mezi tím, jak nové technologie používají vývojáři na Západě (USA, Evropa) a v Japonsku. Chtěl tím dle vlastních slov naznačit, že vývoj MGS: Rising vyvíjí tým mlaďochů dle filozofie: západní důvtip ve používání nových technologií + východní designová filozofie (což jsou ozvěny Kojimovy studijní cesty po vývojářských studiích v USA a v Evropě). Každopádně, vyplývá z toho, že MGS: Rising je stále vytvářen v Japonsku v rámci Kojima Productions, ale na hře maká tým mladých lidí, který tesá hru pro mladé s novým přístupem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama