cerstve-detaily-o-max-payne-3
Novinka Čerstvé detaily o Max Payne 3

Čerstvé detaily o Max Payne 3

Michal Maliarov

Michal Maliarov

11. 6. 2009 15:39 18
Reklama

Nejnovější vydání Game Informeru má šťavnaté novinky od chystaného třetího dílu Maxe Payna z dílen Rockstaru. Jak už asi více lidem dochází, Max je nyní plešatý, vousatý a závislý na prášcích proti bolesti (bodejť, když jich během dvou dílů spapal požehnaně). To se samozřejmě projeví na hře samotné. Max se ocitl na samotném dně fyzických i psychických sil a my jej můžeme přivítat v Sao Paulu, Brazílii.

Max Payne 3 vypadá vizuálně velmi podobně Uncharted 2 (tedy skvěle) s bohatou paletou barev a plně zničitelným prostředím – to vše poháněno RAGE enginem od Rockstaru a pokročilým systémem animací. Máme tedy očekávat tuny akčních přestřelek v prostředí Jižní Ameriky a tsunami nových zbraní. Tolik milovaný bullet-time, tedy zpomalení času, je zpět, i když tentokrát mnohem brutálnější, než kdy dříve.

Současný standard systému krytí bude v novém Maxově dobrodružství zahrnut také, spolu se střídáním dne a noci. Aby toho nebylo málo, ve třetím dílu se objeví i online multiplayer. Max Payne 3 se chystá ještě v zimě tohoto roku na PC, Xbox360 a PS3. Na to, že jej od vydání dělí necelá půlka roku o něm víme zatraceně málo. Chceme záběry ze hraní!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama