novy-hitman-nebude-mit-s-filmem-nic-spolecneho
Novinka Nový Hitman nebude mít s filmem nic společného

Nový Hitman nebude mít s filmem nic společného

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

29. 6. 2009 13:37 6
Reklama

Update: Díky bohu za pozorné čtenáře. Třeba jako Paul_cz, který si všimnul, že zpráva, kterou jsme vám před několika hodinam přinesli, byla prakticky celá vyvrácena, neboť si ji filmové studio Fox evidentně celou vycucalo z prstu. Community manažér z IO Interactive, který se jmenuje křestním jménem Nick totiž prohlásil, že pátý Hitman nebude mít s dějem chystaného filmu naprosto nic společného, dokonce ani netuší kde se vzalo ohlášené datum vydání, protože Foxové do vývoje hry vůbec nevidí a už vůbec nemají tucha, kdy vlastně vyjde, tudíž zase někdo chtěl mít na triku maximální senzaci. A pokud bude mít druhý filmový Hitman stejnou kvalitu jako ten první, tak je nulová svázanost páté hry s druhým filmem opravdovým důvodem k jásotu.

Původní zpráva: O pátém díle v sérii o vrahounovi Hitmanovi s vytetovaným sériovým číslem na zátylku se moc neví. Vlastně se neví vůbec níc, kromě toho, že se na něm tak nějak pracuje. Konečně jsme se ale z dánského studia IO Interactive dozvěděli, kdy se alespoň můžeme na pátý díl těšit. Bude totiž hodně spjat s chystaným druhým dílem filmu, takže kromě data vydání (konec roku 2010) se dočkáme i prakticky stejného scénáře.

Ten bude mít na svědomí človek, který se jmenuje Kyle Ward, který se vyznačuje hlavně tím, že se stará o filmové adaptace slavných her. Zrovna nyní má v přípravě scénář k filmům dle Uncharted a Kane and Lynch, takže je to snad člověk na svém místě. O scénáři samotného Hitmana se ví snad jenom to, že se spolu s Agentem 47 ocitneme na samém dně jeho sil (hm, kde jsme tenhle originální herní prvek jenom viděli), z něhož se budeme muset postupně začít sbírat, abychom se opět stali těmi obávanými zabijáky, kteří dovedou se strunou od houslí dělat učiněné divy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama