borderlands-nabidnou-miliony-zbrani-tisice-hodin
Novinka Borderlands nabídnou milióny zbraní, tisíce hodin

Borderlands nabídnou milióny zbraní, tisíce hodin

Michal Maliarov

Michal Maliarov

17. 7. 2009 14:10 37
Reklama

V dnešním rozhovoru se Randy Pitchford, šéf Gearboxu, rozpovídal o jejich chystané revoluční akci Borderlands a novém přístupu ke struktuře misí a inventáře obecně. Nejen, že hra díky náhodně generovaným úkolům nabídne tisíce a tisíce různorodých hodin hraní, především se může pochlubit systémem, který vytvořil milióny druhů zbraní.

„Ve hře najdete doslova milióny a milióny zbraní. V Borderlands bude tolik zbraní, kolik nebylo ve všech FPS pro Xbox360 a PS3 dohromady,“ řekl Pitchford. „A pokud dáte dohromady všechny vývojářské týmy a poručíte jim vytvořit zbraně dle nápadů a fantazie, stejně se nedostanete ani blízko k číslu, ke kterému jsme se dostali my.“

„Jak se nám to povedlo? Místo toho, abychom zbraně sami pracně vymýšleli jsme vytvořili software s umělou inteligencí, který vše dělá za nás. Samozřejmě jsme naprogramovali hodně druhů materiálů jako ocel, kov a plast, dále různých komponentů, které byste ve zbraních neměli postrádat a samozřejmě druhy a třídy zbraní (ostřelovačky, pistole, brokovnice atd). Pak už jen stačilo “nasypat“ vše do programu a ten už vesele vytvářel. Je to šílený. Každý den objevujeme něco nového,“ dodal nadšeně Pitchford.

Tak to vypadá, že nás čeká nová éra akčních her. Borderland zatím vypadají náramně (i po lehké změně grafického kabátku) a my už se nemůžeme dočkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama