prvni-datadisk-pro-the-sims-3-v-listopadu
Novinka První datadisk pro The Sims 3 v listopadu

První datadisk pro The Sims 3 v listopadu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

3. 8. 2009 13:12 3
Reklama

Electronic Arts dnes oficiálně oznámili rozšíření pro nedávno vydaný třetí řadový díl populárního simulátoru života The Sims, který jsme na začátku června podrobně rozebrali v naší recenzi. Stokrát nastavovaná kaše se dá nastavit i po sto první. Ve World Adventures čeká vaše simíky cestování do známých světových lokalit. „Jsme nadšeni úspěchem The Sims 3 po celém světě a těšíme se až hru rozšíříme jedním z dosud největších datadisků pro The Sims vůbec,“ píše EA v tiskové zprávě. „Hráč se svými simíky opustí Sunset Valley a Riverview a podívá se do nových lokací po celém světě, které jsou inspirované známými destinacemi v Číně, Francii a Egyptě.“

V čínské Shang Simla si simíci prosviští bojová umění, ve francouzské romantické lokaci Champs Les Sims zase poznají bohatou kulturu a známé památky a konečně v egyptském Al Simhara hráč doslova změní životy svých lidiček při zábavných cestách. Simíci se tak budou moci naučit spoustu nových schopností, poznat nové lokace plné zajímavých osobností a prožít různé životní situace. Fotky a videa z těchto zážitků bude hráč moci sdílet s přáteli. Majitel datadisku dostane také 1,000 SimPoint k utracení za exkluzivní věcičky v Sim obchodu.

Očekávané datum vydání je v Evropě pro PC a Mac stanoveno na 20. listopadu. Na začátku příštího roku si World Adventures budou moci užít i majitelé iPhonu a iPodu Touch. Připojujeme úvodní sadu obrázků:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama