starcraft-ii-odsunut-az-na-pristi-rok
Novinka StarCraft II odsunut až na příští rok

StarCraft II odsunut až na příští rok

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

6. 8. 2009 08:14 17
Reklama

Nějak se nám ten line-up pro konec letošního roku zmenšuje. Tak trochu to vypadá, jako by se všichni báli vydání Call of Duty: Modern Warfare 2, ale jak se může bát takový StarCraft 2, který je zaměřením někde zcela jinde? I tak si ovšem papaláši v Blizzardu řekli, že bude lepší, když na něm ještě trochu zapracují a vydají ho až v příštím roce.

"Dnes bohužel musíme oznámit, že první díl v plánované trilogii StarCraft II s názvem Wings of Liberty bohužel nebude připraven k vydání na konci tohoto roku, jak bylo původně oznámeno. Za posledních několik týdnů nám totiž začalo být jasné, že budeme potřebovat trochu více času, abychom připravili novou verzi Battle.netu, jenž by byla k dispozici v den, kdy vyjde samotná hra. Právě vylepšený Battle.net je nedílnou součástí druhého StarCraftu i našich dalších chystaných her. Díky většímu množství času nám pomůže realizovat naší vizi s touto populární službou", prozrazuje tiskové prohlášení, vydané před několika hodinami.

"Spolu s prací na Battle.netu ovšem chceme samozřejmě vylepšovat i samotný StarCraft II a přijít na trh s tou nejlepší realtime strategii, jakou jsme schopni vytvořit a která bude dělat čest celé sérii. Na StarCraft II: Wings of Liberty se můžete těšit v první polovině příštího roku." Zdá se, že mapa The Hunters v původním StarCraftu ještě zažije několik tisíc bitev, než bude konečně nahrazena něčím novým, neokoukaným (třeba The Hunters 2.0).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama