pyro-studios-nepracuji-na-novych-commandos
Novinka Pyro Studios nepracují na nových Commandos

Pyro Studios nepracují na nových Commandos

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

25. 8. 2009 14:59 9
Reklama

Aktualizováno: Včerejší zprávu o přípravách nové hry ze série Commandos, se kterou přišel nizozemský server Gamer, dnes bohužel Pyro Studios pro španělský Eurogamer vyvrátilo: „Novinka na serveru Gamer.nl je absolutně nepravdivá. Vždycky jsme chtěli přivést sérii Commandos zpátky k životu, to není nic nového. Avšak momentálně není nic oficiálního ani rozhodnutého, všechno je pouze v rovině přání. Novinář serveru Gamer.nl proměnil svou touhu v novinku a citoval slova, která nikdo neřekl. Teď se zaměřujeme výhradně na Planet 51. To je jediná hra, na níž pracujeme.“ Fanouškům Commandos tak zbudou jen oči pro pláč.

Původní zpráva: Hráli jste Commandos: Strike Force, FPS ze světa původně taktické strategické hry od španělů z Pyro Studios, a říkali jste si u toho, že tohle prostě není ono? Tak to jste zcela určitě nebyli sami. A kupodivu se za poslední Commandos tak trochu stydí i samotní autoři. Podle nich to byl zcela jednoznačně krok špatným směrem, který už rozhodně nechtějí nikdy opakovat. Ovšem podle toho, co se píše na nizozemské stránce Gamer uzrál čas pro další Commandos hru. A opět se bude jednat o strategii viděnou shora. Autoři samotní se prý chtějí vrátit k základům, tedy podle nich nejlepšímu druhému dílu a ukázat všem fanouškům série, že rozhodně ještě nezapomněli dělat hardcore taktické strategie.

Otázkou ovšem je, kdy se nových Commandos dočkáme. V Pyro totiž aktuálně pracují na hře Planet 51, která má doprovázet uvedení stejnojmenného animovaného filmu na konci letošního roku. Hned poté se však na Commandos (a ještě jedné, doposud neoznámené hře) začne pracovat naplno, tudíž možná na konci roku 2010, spíše ale až v průběhu roku 2011 bychom se opět mohli procházet po bojištích druhé světové války v kůži zeleného bareta, špióna, sličné partyzánky, snipera a mnoha dalších a plnit s nimi rozlyčné záškodnické úkoly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama