prvni-in-game-screenshoty-z-carrier-command
Novinka První in-game screenshoty z Carrier Command

První in-game screenshoty z Carrier Command

Marek Švrkala

Marek Švrkala

14. 9. 2009 14:23 7
Reklama

O projektu Carrier Command: Gaea Mission od českého studia Bohemia Interactive jsme už dlouho neslyšeli. Dnes se však můžeme pokochat prvními in-game screenshoty z této očekávané pecky míchající akci se strategickými prvky. Šestice obrázků z planety Taurus, kde se hra bude odehrávat, vypadá opravdu příjemně. Autoři chtějí navázat na hratelnost klasického titulu Carrier Command z roku 1988 a vložit ji do next-gen kabátku. Příběh si pak vypůjčili z románové science-fiction trilogie Gaea, jejíž svět se dočká také zfilmování.

S posádkou se po třiceti letech hibernace vzbudíte kdesi uprostřed války mezi United Earth Coalition a Asian Pacific Alliance. Aliance uspěla v apokalyptickém konfliktu na Zemi. Boje se však budou odehrávat zejména na planetě Taurus, která je v jiné sluneční galaxii. Oplývá oceány, v nichž se nachází mnoho ostrovů, které jsou plné cenných surovin a dalších tajemství. Jako velitel mocné létající lodi budete bojovat ve first-person pohledu, přičemž využijete i mnoho strategických prvků. Hra má těžit z nádherných a rozsáhlých prostředí. Vedle vyschlých pouští se dostanete do zelených lesů, zařádíte si nad ledovci i vrcholky hor, bažinami i vulkány, kde se neustále mění počasí, které bude mít vliv i na vaše přístroje. Ty může poškodit bouřka nebo blizzard, rozhled pak znesnadní mlha.

Vývojáři z Bohemia Interactive slibují vynikající mix akce v otevřeném světě se strategickými elementy. Vedle létání v letadlové lodi a řádění v dalších pozemních, námořních a leteckých strojích tak budete také budovat základny a pečlivě plánovat další kroky. Ovládání strojů a zbraní se má blížit realitě, klidně vám tak v půlce bitvy kdesi v oblacích dojde benzin. Jednotky mimo vašeho ovládání můžete nechat řídit i automatem. Carrier Command: Gaea Mission tak podle informací od autorů přímo z českých luhů a hájů vypadá hodně nadějně. Uvidíme, jak vše nakonec dopadne. Co vývojáře vedlo právě k tvorbě tohoto titulu, jsme loni zjišťovali ve videorozhovoru. Navštívit můžete také oficiální webové stránky www.carriercommand.com. Tato scifi hra má vyjít v příštím roce na PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama