zverejneny-dalsi-podrobnosti-o-druhem-zaklinaci
Novinka Zveřejněny další podrobnosti o druhém Zaklínači

Zveřejněny další podrobnosti o druhém Zaklínači

Marek Švrkala

Marek Švrkala

24. 9. 2009 09:58 5
Reklama

Příznivci šedovlasého vědmáka Geralta, trubadúra Marigolda a sličné dívky Ciri slyšte další zprávy o pokračování populárního Zaklínače. Tom Gop ze studia CD Projekt RED totiž odpověděl na několik dotazů jednomu zahraničnímu serveru. Nejzásadnější informace jsou asi dvě. Hru nemáme očekávat brzy a můžeme se na ni těšit také na konzolích. Dále se člen tvůrčího týmu rozhovořil o videu, jež uniklo minulý týden. To údajně zobrazuje velmi ranou alfa verzi hry, kterou vývojáři před šesti měsíci představovali potencionálním distributorům a kvality finální verze titulu tak příliš nezobrazuje. Za hlavní aspekt Zaklínače autoři správně považují příběh. Ten chtějí udělat maximálně chytlavý a poutavý, jak ho fanoušci očekávají.

Hlavně zahraniční hráči se pak podivovali nad anglickým dabingem Geralta (u nás se snad opět dočkáme českého dabingu). K němu vývojář s humorem řekl: „Jsme hrdí, že členové našeho týmu umí imitovat rodilé anglické herce tak dobře, že si někteří dokonce myslí, že jde o část dabingu z finální verze. Hlasy v tomto videu byly udělány pouze pro účely videa samotnými vývojáři. Mimochodem, osobně se mi také Geraltův hlas nelíbil :-).“ Druhý díl má připravovat téměř stejný tým lidí, jenž se podílel na prvním. Jde zhruba o padesátku zkušených vývojářů, kteří před sebou mají ještě mnoho a mnoho hodin práce.

Vývojář se dále rozhovořil o enginu, na němž očekávaný kousek poběží. Nebude jím Aurora Engine jako u prvního dílu. CD Projekt vyvíjí zbrusu nový motor hry, který bude v mnohém vylepšený. Tvůrci jsou z něj nadšení. Všechno má být o mnoho lepší a příjemnější pro vývojáře i pro hráče. Přesnější informace se dozvíme až společně s oficiálním oznámením hry. To ale stejně jako jakékoli další detaily o druhém dílu Zaklínače nemáme očekávat v brzké době. Čekání tak bude ještě dlouhé, doufejme ale, že se vyplatí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama