spolecnost-digital-jesters-prisla-o-wild-earth
Novinka Společnost Digital Jesters přišla o Wild Earth

Společnost Digital Jesters přišla o Wild Earth

sleepless.

sleepless.

1. 12. 2005 19:50
Reklama

Tvůrci z týmu Kylotonn byli první, kteří ukončili spolupráci se spol. Digital Jesters. Nyní je následovali i tvůrci z týmu Super X Studios, které nepřesvědčila ani magická proměna krachující spol. Digital Jesters na údajně finančně zajištěnou DJ Group. Vývojáři z nezávislého týmu Super X Studios na této stránce oznámili, že s okamžitou platností končí veškerý obchodní kontakt se společností Digital Jesters Limited, která už v podstatě neexistuje a nebude tedy moci dostát svým závazkům vydavatele v případě titulu Wild Earth, jež byl právě dokončen. To je samozřejmě hodně pádný důvod k okamžitému jednostrannému vypovězení smlouvy ze strany Super X Studios.

Majitel Super X Studios James Thrust si je sice vědom toho, že na místě Digital Jesters Limited vznikla nová společnost DJ Group a také jí přeje hodně štěstí, ale právě dokončenou akční adventure Wild Earth hodlá svěřit jiné vydavatelské společnosti. Jaká to je se zatím neví. V současné době probíhají jednání. Společnost DJ Group tak přišla o jeden z mála titulů, které měla ve svém vydavatelském plánu. Nyní už jí tedy zbývá jen arkádový závodní titul Crazy Frog Racer, který vyjde ještě před koncem roku. Pokud si ovšem DJ Group něco rychle nezajistí, tak dalších několik měsíců neuvede na trh jediný titul a to není rozhodně dobré znamení.

Wild Earth je 3D adventure, v níž hráč jako fotograf cestuje národním parkem Serengeti v Africe a plní rozličné úkoly, které ve většině případů spočívají ve vyfocení požadovaného zvířete v určité pozici, při určité činnosti, nebo v požadovaném množství. Hra nabízí detailně zpracovanou africkou přírody a detailní modely prakticky všech zvířat, která v parku Serengeti žijí. Mezi důležité prvky patří originální soundtrack od Talking Drum Records, realistické zvuky zvířat i přírody a také akurátní simulace proměnlivého počasí, stopování zvířat ve dne i v noci a specialitou je vygenerování html souboru po splnění každého úkolu. Tento html soubor je možné uložit v několika formátech a jsou na něm nejenom informace vztahující se k danému úkolu, ale také všechny pořízené fotografie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama