blizzard-dela-krome-d3-i-na-dalsim-projektu
Novinka Blizzard dělá kromě D3 i na dalším projektu

Blizzard dělá kromě D3 i na dalším projektu

Jan Horčík

Jan Horčík

2. 7. 2008 09:36 1
Reklama

Německý herní magazín Onlinewelten.com uskutečnil na Blizzard Worldwide Invitational v Paříži rozhovor se zjevně unaveným Robem Pardem, velkým kápem firmy. Už před začátkem téhle akce se spekulovalo, co že to Blizzard hodlá představit za novou hru, na kterou upozorňoval teaserem v úvodu svých stránek.

 

Ačkoliv to zprvu téměř jiště vypadalo na StarCraft MOO, nakonec se  toho vylouplo Diablo 3. Jenže všichni tak nějak tušíme, že kromě tří projektů - StarCraftu 2, WoW: WotLK a Diabla 3, ještě vývojáři něco kutí. Ostatní hry už jsou ve vývoji přeci jen dost dlouho. Faktem také je, že před časem hledali Blizzardi nové zaměstnance pro vývoj "next-gen MMO". 

 

Rob Pardo nyní v rozhovoru potvrdil, že na dalším projektu skutečně pracují. Ale to je zhruba tak vše, co řek. Do žádných bližších detailů se samozřejmě pouštět nechtěl. Můžeme se tedy vesele dohadovat dál, zda jde skutečně o StarCraft MOO, nebo třeba nějakou novou IP (Blizzard žádno novou nevymyslel od dob StarCraftu vydaného v roce 1998).

 

Série StarCraft by se pro online svět náramně hodila, navíc Blizzard s D3 opět potvrdil, že žádné skutečně velké inovace zavádět nehodlá, a tak by stačilo sesbírat všechny zkušenosti načerpané vývojem a provozem WoW a prostě je aplikovat na obrovský svět StarCraftu... a možná přicmrdnout trochu RTS žánru :). Na druhou stranu, Paul Sams v rozhovoru pro Gamasutru přiznal, že nová série je pro ně velice lákavá, v podstatě doznal, že něco chystají, ale že zatím ani zbla neví, kdy to půjde všechno ven. Ale až se to stane, měsíc nejspíš spadne na zemi...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama