bojujte-o-ucast-v-bete-online-mech-akce-exteel
Novinka Bojujte o účast v betě online mech akce Exteel

Bojujte o účast v betě online mech akce Exteel

sleepless.

sleepless.

18. 12. 2006 08:50
Reklama

Online mech akce Exteel od spol. NCSoftu a jejího interního týmu Team Beam se před námi několik měsíců docela úspěšně schovávala, což lze ovšem říci o víceméně všech hrách od NCSoftu (kdepak se nám asi toulá Tabula Rasa, co měla být určitě spuštěna ještě letos?). S blížícím se koncem roku se však hned několik her od NCSoftu nenápadně, ale přece jenom připomnělo a jednou z nich je i Exteel.

Jde o hru patřící do PlayNC balíčku zdarma dostupných her, kde se nachází ještě tituly Dungeon Runners, SmashStar a Soccer Furry. Zdarma dostupný titul přitom znamená, že základ hry bude skutečně přístupný úplně každému zájemci aniž by za to musel cokoli platit. Jakmile však hráč zatouží po větším vylepšování svého mecha, nákupu pokročilejších zbraní a dalších doplňků, tak bude nucen vytáhnout peněženku a pěkně za to všechno zaplatit. Tento model je hodně populární hlavně v jižní Koreji a spol. NCSoft jej společně s Midway Games a Vivendi Games (přes divizi Sierra Online) hodlá zpopularizovat i v severní Americe a Evropě.

To už však trošku zabíháme od toho, co jsme vám vlastně chtěli říci v prvé řadě. Společnost NCSoft nabízí všem zájemcům možnost zahrát si Exteel, čili mech akci s neoddiskutovatelnou anime příchutí, o několik měsíců dříve, než zbytek světa. Jinak řečeno chystá se uzavřený betatest Exteel, do něhož se mohou zájemci zapsat na této stránce. Jako obvykle však platí, že musí mít zájemce o účast v betatestu k dispozici už dříve vytvořený PlayNC account, který je samozřejmě zdarma a jeho tvorba trvá pár desítek sekund. Ještě než se však rozhodnete o účast v betě poprat, tak bude moudré omrknout, zda-li vaše PC splňuje minimální HW požadavky, které jsou docela legračně nízké.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama