cdv-vyda-east-front-v-usa-jako-uebersoldier
Novinka CDV vydá East Front v USA jako ÜberSoldier

CDV vydá East Front v USA jako ÜberSoldier

sleepless.

sleepless.

11. 12. 2005 09:20
Reklama

Americká divize německé (uff) společnosti CDV Software Entertainment oznámila, že v březnu příštího roku vydá v USA first-person akci ÜberSoldier, která je u nás na starém kontinentu (zatím!) známá jako East Front. K dispozici je nové info a screeny. ÜberSoldier vyjde v USA v březnu 2006, což je zhruba doba, kdy by se hra měla objevit i na pultech obchodů v Evropě. Jestli tady hra vyjde jako East Front, nebo ÜberSoldier však zatím známo není. Koneckonců však jde pouze o název. Bez ohledu nato co bude napsáno na krabici totiž bude hra stejná za mořem i tady.

Hráč v East Front/ÜberSoldier převezme roli geneticky upraveného super-vojáčka, který se doslova a do písmene vrací ze světa mrtvých, aby se přidal k odbojové organizaci a zamezil nacistům v ovládnutí světa. Tento nelehký a poněkud klišém zavánějící úkol bude voják pomaloučku naplňovat s využitím svých nadlidských schopností a samozřejmě i širokého arsenálu zbraní různého charakteru i účinku.

Design jednotlivých misí si prý od hráče vyžádá nejenom bleskurychlé reakce, ale i nějaké to taktické myšlení. Údajně výborná hratelnost pak půjde navíc ruku v ruce se špičkovým technickým zpracováním v podobě detailních lokací a použitého fyzikálního enginu i rag-doll efektů. Jestli jsou výše uvedené informace jen bohapustým PR žvástem, nebo skutečnost si mohou zájemci ověřit buď na nových screenech, nebo díky nedávno vydané demoverzi. Ta je však určena pouze odvážným málčikům, kteří ovládají ruštinu, respektive azbuku. Jde totiž o demoverzi ruskou :)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama