detaily-o-datadisku-pacific-storm-allies
Novinka Detaily o datadisku Pacific Storm: Allies

Detaily o datadisku Pacific Storm: Allies

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

14. 5. 2006 09:15
Reklama

Ačkoliv světlo světa stále ještě nespatřila finální verze RTS/válečné simulace Pacific Storm, tvůrci z ruského týmu Lesta Studios už spřádají plány na datadisk. Ten ponese název Allies a bude chtít být trochu hodnotnějším rozšířením, než je obvyklé. Ostatně do plánovaného data vydání na začátku příštího roku mají autoři dost času přijít se skutečně zajímavým obsahem.

Rozšíření se dočká počet hratelných frakcí. Tři hlavní vojenské síly navíc získají AI kontrolované spojence. Hrát tak půjde za USA (s podporou Sovětského svazu), Japonsko (Německo) a nově Velkou Británii (Austrálii). Dokud hráči udrží diplomatické vztahy se spojenci na patřičné úrovni, budou moci využívat jejich armády a povolávat na pomoc posily - a nějaký ten Iljušin navíc při útoku na japonské flotily se jistě šikne. Allies dále rozšíří možnosti přímého ovládání jednotek. V Pacific Storm se to týká pouze obranných věží a kulometných pozic, datadisk nabídne možnost řídit ponorky a lodě, což bude ještě atraktivnější v souvislosti s další novinkou: jednotky už nebudou jednolitými, celistvými objekty, ale poškození se bude lišit podle místa zásahu, takže bude mít skutečně smysl přepnout se do ponorky a namířit torpéda na nějaké soupeřovo slabé místo.

Další vylepšení se týkají grafiky, krom nových efektů ale skutečně za zmínku stojí jen přidání nočních misí. Posledním výdobytkem stand-alone balíku Allies pak bude trojice multiplayerových módů: kooperativní mód pro dva s historickými misemi, taktické bitvy pro čtyři hráče, kteří si nejprve nakoupí a rozmístí armády na mapu, načež se vrhnou do víru boje, a konečně akční mód pro osm lidí, jenž nabízí letecké bitvy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama